Ontmoet Heleen

Heleen van Doorn

Heleen van Doorn is in 2008 afgestudeerd als psycholoog en in 2013 als Gezondheidszorgpsycholoog Kind en Jeugd. Ze heeft ruime ervaring opgedaan in de (neuro)psychologie en kinder- en jeugdpsychiatrie bij diverse organisaties zoals Expertisecentrum Kempenhaeghe, onderwijscentrum De Berkenschutse, de Mutsaersstichting en het Eindhovens Psychologisch Instituut (EPI). Heleen is een warm en betrokken persoon, open, niet-oordelend en altijd in staat een ontspannen sfeer te creëren.

Naast haar werk binnen OnsPsychologie is zij als zelfstandige (ZZP) werkzaam voor diverse organisaties in het land en heeft zij meerdere samenwerkingsverbanden opgezet.

Heleen is geregistreerd werkbegeleider en supervisor en praktijkopleider voor de GZ- en OG-opleiding. Aanvullend is zij geschoold in EMDR, ACT, schematherapie, AMBIT, Een Taal Erbij en blijft ze zich ontwikkelen via cursussen en deelname aan congressen.  Heleen is geregistreerd als kinder- en jeugdpsycholoog NIP en bij het SKJ. Heleen beschikt over een goedgekeurd persoonlijk Kwaliteitsstatuut GGZ.

Registraties

GZ-psycholoog BIG: 59916873825

Kinder- en jeugdpsycholoog NIP

Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP)

AGB: 94013215

SKJ: 130006764