Wachttijden

Bij OnsPsychologie begrijpen we hoe belangrijk het is om snel toegang te hebben tot de zorg die u nodig heeft. Ons doel is om u zo snel mogelijk te kunnen verwelkomen voor een intakegesprek en de start van uw behandeling. Hoewel we ons best doen om zo efficiënt mogelijk te werken, zijn er situaties waardoor er wachttijden kunnen ontstaan.

Wachttijden kunnen in tijd variëren als gevolg van verschillende factoren, waaronder de vraag naar onze diensten, de beschikbaarheid van therapeuten en de aard van de behandeling. Het is onze prioriteit om de kwaliteit van onze zorg te waarborgen en voldoende tijd en aandacht aan elke cliënt te kunnen besteden.

We streven ernaar om u zo goed mogelijk te informeren over de actuele wachttijden, zodat u weet wat u kunt verwachten. We waarderen uw geduld en begrip terwijl we ons uiterste best doen om u de zorg te bieden die u verdient. We blijven ons inzetten voor het verminderen van wachttijden en het garanderen van de best mogelijke zorgervaring.

In sommige gevallen kunnen we u doorverwijzen naar collega-praktijken als de wachttijden bij ons langer zijn dan gewenst.

Momenteel is onze wachttijd:

Diagnostiek                  6 weken

Behandeling                 6 weken

Er is geen wachttijd tussen intake en start behandeling. De eerste behandelafspraak wordt direct na de intake ingepland.